Vreau sa Fiu Activ – Concurs de Tenis de Masa

16.11.2015

Concursul de Tenis de Masa „Vreau sa Fiu Activ” indeamna persoanele din zona rurala a judetului Buzau sa fie mai implicate in practicarea sportului si sa indrageasca miscarea.

banner

In weekend-ul urmator se va desfasura Concursul de Tenis de Masa „Vreau sa Fiu Activ”, primul concurs de acest gen desfasurat la nivel rural in judetul Buzau.

„Vreau sa Fiu Activ” – este o initativa a Asociatiei de Ajutor AMURTEL in parteneriat cu Primaria Panatau, finantata de Consiliul Judetean Buzau, care a propus comunitatii locale activitati sportive noi si recreative, precum tenisul de masa.

Concursul va avea loc sambata 21 noiembrie, ora 10.00 si se va desfasura la Caminul Cultural din comuna Panatau. Vor fi trei categorii de varsta: 10 – 15 ani, 16-30 ani si peste 30 ani. Concurentii clasati pe primele trei locuri la fiecare categorie vor primi medalii si cate un premiu atractiv.  Premiile vor fi oferite de catre Primaria Panatau.

Organizatorii isi propun sa dezvolte aceasta initiativa in fiecare an, aceasta fiind al doilea concurs din cadrul proiectului “Vreau sa Fiu Activ”, dupa Concursul de Ciclism care s-a desfasurat in septembrie, la Panatau.