Oportunitati de Voluntariat cu AMURTEL Romania

30.07.2015

Fii voluntar la AMURTEL!

festivalul copiilorTe invitam sa participi ca voluntar la actiunile noastre de la Panatau! Voluntarele EVS care activeaza deja acolo, Jone si Bruna, au fost ocupate cu organizarea mai multor activitati pentru copiii din comunitatea locala. In luna aceasta, alaturi de alti trei voluntari romani, au organizat Festivalul Copiilor la Izvorul Sperantei.

foisor mandalaIn acelasi timp, au lucrat la crearea unei mandale mozaic din gresie in foisorul din gradina de la Poieni; au construit aleile din gradina si au ajutat la munca campului.

In luna august planuim sa redecoram Caminul Cultural din Panatau, zugravind peretii. De asemenea, vom organiza o cursa de ciclism, in prima saptamana din septembrie, precum si o noua editie a „Festivalului Copiilor”. Organizam vizionari de filme in aer liber, club de dans pentru copii pe toata perioada verii, dar si activitati ecologice de curatenie la nivel local, si alte evenimente distractive.

Voluntarii nostri implica copiii in planificarea, implementarea si evaluarea acestor evenimente – ajutandu-i astfel sa capete experiente valoroase de viata, intr-un context distractiv si recompensator.
Cautam voluntari dispusi sa-si imparta cunostintele si abilitatile – fie ca e vorba de creativitate in arii precum arta, muzica, teatru; sau in zone mai practice precum gradinarit, organizare de evenimente, imbunatatirea abilitatilor de comunicare, reparare de biciclete sau altele.
Sa lucrezi ca voluntar cu copiii este un fapt inaltator si ofera oportunitatea de a-ti explora noi talente sau interese in timp ce iti aduci contribuitia la comunitatea rurala dezavantajata.

Putem oferi gazduire unui numar limitat de voluntari, din acest motiv te rugam sa competezi un formular si sa ni-l trimiti pentru a putea sa ni te alaturi.

*Important de notat faptul ca voluntarii sunt rugati sa doneze o suma care sa acopere cel putin cheltuielile personale cu hrana, pentru a nu crea presiune pe bugetul alocat pentru hrana copiilor.

Sa fii voluntar este un mod deosebit de a-ti petrece vacanta, care aduce multumire sufleteasca si iti da posibilitatea de a experimenta traiul alaturi de copii. Mai mult de atat, voluntariatul se considera vechime in munca asa ca poti adauga activitatea de voluntar experientei tale profesionale!

Cum au petrecut voluntarii AMURTEL vara, pana acum:

DSC02645

Voluntariat la gradina noastra BIO – Bruna, una dintre voluntarele EVS pregateste legaturile de kale pentru cosurile care sunt livrate saptamanal catre abonatii nostri si catre Familia AMURTEL! Mai multe poze pe pagina noastra de facebook.

 

 

canoe trip

Excursie cu canoe impreuna cu copiii – Trei dintre voluntarii nostri au participat la excursia Outward Bound, o expeditie cu canoe unde s-au distrat impreuna cu copiii si tinerii de la Familia AMURTEL.
Mai multe poze in albumul nostru.

 

 

festivalul copiilor1

Festivalul Copiilor la Panatau – O echipa formata din voluntari romani si cei de la EVS au colaborat pentru a crea un festival memorabil la centrul de zi Izvorul Sperantei, cu activitati creative de arta si lucru manual, sport si jocuri. Iata si poze de la festival!

 

 

Afla mai multe despre munca noastra, citind despre activitatile de anul trecut, in raportul nostru anual.