Vânătoare de comori cu bicicleta

Așa cum vă amintiți, la Crăciun am reușit să obținem biciclete pentru toți copiii, dar de atunci au mai sosit încă trei copii. Deoarece bicicletele au fost principala atracție de atunci, aceștia trei au fost lăsați un pic deoparte și nu s-au putut distra împreună cu ceilalți. Prin urmare, mulțumită unor donații generoase, am reușit să obținem încă trei biciclete, ceea ce a dus la o integrare mai bună a celor trei copii în familie.

Am hotărât să facem o nouă vânătoare de comori, astfel încât Alina, Ion și George să simtă bucuria unei mari surprize, cum au avut și ceilalți copii de Crăciun. De data aceasta, vânătoarea s-a petrecut în livada de prune AMURTEL, unde s-au adunat diferite piese de puzzle și le-am spus că următorul indiciu va fi găsit acolo unde s-au întâlnit cu iepurașul de Paște.

Indiciul conținea o hartă clasică de comori, ce ducea la o cutie îngropată în nisip, unde era o cheie și o poveste. Didi le-a citit apoi povestea despre Ubuntu – ceea ce inseamnă „Cum pot fi fericit dacă ceilalți nu sunt” (în încercarea de a pregăti mințile copiilor pentru a fi fericiți si nu geloși când cei trei copii noi vor descoperi surpriza). Când au intrat în casă – noile lor biciclete strălucitoare îi așteptau!

Împreună cu bicicletele a fost găsit un ultim indiciu – să-i cânte lui Gopi cântecul „Love isn’t love until you give it away” (Iubirea nu este iubire până nu o dăruiești). Copiii au dat fuga fericiți până la casa ei, unde Gopi le-a dat cantareților o pungă de dulciuri pe care să o ofere îngrijitorilor lor.

Lucrăm și la cultivarea spiritului de a dărui, nu numai la a primi.

Poți să contribui la bunăstarea copiilor Familiei AMURTEL oricând, prin intermediul unei donații. Poți dona direct prin butonul de mai jos.