Didi, despre efectele traumatice ale războiul pentru copii | Emisiunea Referendum, TVR 1

06.03.2022

Didi a fost invitată să vorbească despre efectele traumatice ale războiul pentru copii la emisiunea Referendum

Didi Ananda Devapriya a fost invitată să vorbească în cadrul emisiunii Referendum de la TVR1 despre efectele traumatice pe care le are războiul din Ucraina asupra copiilor. Didi are o vastă experiență în reducerea traumei copiilor datorită muncii sale cu copiii vulnerabili care trăiesc în grija noastră în satul Pănătău, dar și datorită implicării ei după evenimentele teribile din Liban și Haiti.

Didi reprezintă Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil

Ea a fost invitată în numele Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC), alături de un analist politic, un preot ortodox, un antropolog, un psiholog și o moldoveancă cu rude în Ucraina. Emisiunea a fost concepută pentru a se concentra nu numai asupra politicii a ceea ce se întâmplă acum, ci și asupra impactului uman. Astfel, Didi a împărtășit despre conversațiile pe care le-a purtat cu frații și surorile noastre atât din Ucraina, cât și din Rusia, pentru a evidenția dimensiunile umane marcante ale acestui conflict de ambele părți.

AMURTEL e gata să dea o mână de ajutor copiilor afectați de război

În lumina acestor evenimente teribile, noi la AMURTEL vom face tot ce putem pentru a oferi ajutor refugiaților și copiilor lor. Ca prim pas, Didi va oferi traininguri membrilor Federației care vor lucra direct cu copiii afectați.
Întreaga emisiune poate fi urmărită aici.