Sfârșitul anului școlar

 

Sfârșitul anului școlar este prilej de mare bucurie pentru toată lumea, iar pentru copiii din Familia AMURTEL n-are cum să fie altfel.

Pe de o parte, sărbătoresc încheierea unui an cu rezultate bune, pe de altă parte, întâmpină vacanța de vară, cu zilele ei fierbinți și pline de distracție.

La Pănătău, copiii au avut trei serbări anul acesta, câte una pentru fiecare grupă de vârstă. Îmbrăcați cu cele mai frumoase hăinuțe și înarmați cu cântece și poezii, și-au luat la revedere de la școală tocmai până la toamnă!

Toți copiii au promovat cu succes în anul următor, însă pentru Georgiana a fost un an deosebit. Ea a obținut un premiu pentru rezultate foarte bune, fiind printre primii 3 copii din clasa ei.

Și pentru Andreea, serbarea a însemnat un moment deosebit. Ea a terminat ciclul primar, clasa a IVa, așa că emoțiile de a trece într-o nouă etapă și de a-și lua la revedere de la doamna învățătoare au fost pe măsură. În plus, ea și colegii ei au marcat momentul cu un banchet de absolvire.

Acum că vacanța mare e în toi, află la ce visează copiii și cum te poți implica pentru a le transforma visele în realitate.

Pentru a le cumpăra copiilor cele necesare pentru anul școlar următor – rechizite, haine și materiale didactice, donează folosind butonul verde.