Să îl aducem pe Moș Crăciun la copii!

06.12.2017

AJUTAȚI-NE SĂ ÎL ADUCEM PE MOȘ CRĂCIUN LA COPIII ȘI TINERII SPRIJINIȚI DE AMURTEL!

Dragi prieteni

După cum bine stiți, perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru a ne aminti să dăruim fericire și celorlalți. Asociaţia AMURTEL ajută 43 de copii si tineri şi pentru a le putea oferi un Crăciun special avem nevoie de ajutorul vostru!

În această perioadă, Asociația AMURTEL derulează campania SĂ-L ADUCEM PE MOȘ CRĂCIUN LA COPIII ȘI TINERII DIN PANATAU ce vizează strângerea de donații pentru:

  • 13 copii și tineri (3 fetițe și 3 băieței, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, 7 tineri – 1 fată și 6 băieți, cu vîrste cuprinse între 19 și 26 de ani) din Centrul Rezidențial Familia AMURTEL, comuna Pănătău, județul Buzău. Familia AMURTEL oferă un mediu iubitor, cald, creativ şi vindecător copiilor și tinerilor care nu pot fi îngrijiți de propriii părinți.
  • 30 de copii (15 fetițe și 15 băieței, cu vâste cuprinse între 6 și 14 ani), care frecventează Centrul de zi Izvorul Speranței, comuna Panătău, județul Buzău. Centrul de zi le oferă copiilor nevoiași mese calde, sprijin cu temele, activități extracurriculare și îi încurajează să-și finalizeze studiile și să evadeze astfel din cercul sărăciei.

Cu ajutorul dumneavoastră, ne dorim ca în această perioadă să strângem donaţii pentru a le putea oferi  cadouri acestor copii și tineri speciali!

Puteți  aduce o rază de soare în sufletul  lor, contribuind sau cu donaţii în bani, cu care putem să le cumpărăm cadouri personalizate, sau direct cu:

  • diferite materiale didactice și artistice: carioci, hârtie colorată, carton colorat, acuarele tuburi, mingii, pistol de lipit cu silicon, foarfece, lut, jocuri cu cuburi sau lego mari, jucării de bucătărie(pentru fetițe)
  • fulare, căciuli, haine noi, jucării de pluș, jocuri de masa sau orice tip de jucărie pe care o considerați potrivită atât pentru o fată, cât și pentru un băiat și dulciuri.

Ce trebuie să faceți?

Dacă doriți să vă implicați în această campanie, puteți face donații până la data de 21.12.2017.

Click aici pentru donaţii online – sau prin transfer bancar:
Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania
Raiffeisen Bank: IBAN RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486
cod fiscal: 7411127

Donaţiile dumneavoastră ne vor ajuta să le pregătim copiilor cadouri personalizate după dorinţele şi nevoile lor!

Donațiile în bunuri materiale trebuie să ajungă la sediul nostru din str. Almaș, nr. 16, sector 1 (Centrul Morningstar), lângă Parc Bazilescu, sau la Grădinița Răsărit, str. Foișorului, nr. 121, sector 3 (lângă Mall Vitan). Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon 0744 565 252 sau prin e-mail.

Alături de voi, reușim să definim cuvântul “speranță” și să conturăm bucuria în ochii unor copii de Sfintele Sărbători!