Redirecționează 3,5%

 

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit aferent anului 2019 pentru copiii aflați în grija noastră!

UPDATE: FORMULARELE POT FI DEPUSE ONLINE! VEZI AICI CUM!

DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A FORMULARELOR ESTE 25 MAI!

Descarcă formularul gata completat cu datele Asociației de Ajutor AMURTEL:

 

Pași de urmat:

– printează formularul 230 pe care l-ai descărcat

– completează de mână, cu majuscule, secțiunea I care conține datele tale de identificare

– bifează, în secțiunea II, categoria de venit încasat

– semnează la Semnătura contribuabilului

– depune formularul

 

 – Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii.

 – Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: Lista cu administrațiile fiscale

 – Dacă strângi mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, scrie-ne la adresa office@amurtel.ro sau vino direct să ni-l aduci la Grădinița Răsărit (str. Foișorului, nr. 121, sector 3) sau la Centrul Morningstar (str. Almaș, nr. 16, sector 1)

 

Pentru ca Asociația de Ajutor AMURTEL să depună în numele tău formularul, este necesar ca fiecare contribuabil sa semneze o împuternicire. Descarcă împuternicirea de aici.

Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV). În acest caz, se completează în secţiunea I.6 următoarele date: I.6.1.B) Susţinerea cu 3,5% Denumire: Asociatia de ajutor AMURTEL, Cod identificare: 7411127, Cont Bancar: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486

Îți mulțumim!