Leroy Merlin susține Familia AMURTEL, de la proiectul renovării Centrului la bucuria Crăciunului

Leroy Merlin, alături de Familia AMURTEL pe tot parcursul anului

Anul acesta, deși provocator pentru toată lumea, ne-a adus bucuria de a fi sprijiniți de prietenii noștri de la Leroy Merlin România care au venit în ajutorul nostru și al celor 12 copii din Centru Rezidențial al Familiei AMURTEL. Pe tot parcursul acestui an dificil, Leroy Merlin ne-a susținut cu o contribuție extrem de generoasă în valoare de 35.000 RON pentru acoperirea nevoilor noastre recurente.

Proiectul renovării sprijinit de Leroy Merlin

Peste toate greutățile lui 2021, s-au adunat și renovările urgente ale căminului Familei AMURTEL din Pănătău unde locuiesc cei 12 copii. Casa a fost construită în 1995, iar anii și lipsa unor lucrări substanțiale între timp, ne-au împins într-o situație ce necesita acțiuni imediate. Leroy Merlin ne-a venit în ajutor, oferindu-ne un sprijin extraordinar constând în produse necesare renovării, în valoare de 12.582,43 RON. Și dacă acest sprijin nu era deja suficient, compania ne-a susținut cu o a doua donație de materiale de construcții, în valoare de 4970 RON. Datorită acestor donații, am început deja renovările curții noastre, urmând ca la începutul anului viitor să realizăm și lucrările pentru casă.

Darul Crăciunului, oferit și el de Leroy Merlin

Leroy Merlin ne-a fost aproape chiar și de Sărbători, implicându-se în misiunea noastră de a le oferi copiilor din Familia AMURTEL darul unui Crăciun pe care orice copil îl merită. Astfel, nu doar că reprezentanții companiei ne-au fost alături cu ocazia Petrecerii de Crăciun din București, de pe 17 decembrie, dar Leroy Merlin ne-a sprijinit încă o dată cu daruri pentru cei mici. I-am colindat chiar la ei „acasă”, acolo unde ne aștepta Moșul.

 

Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat și pentru că faceți parte din familia noastră extinsă!