Proiect SEV 2015: Album de poze

25.12.2015

O amintire in imagini, albumul proiectului EVS ” Whispering to Wild Horses: utilizarea educatiei holistice non-formale pentru a ajuta copiii sa-si mareasca controlul de sine si empatia” care a avut loc intre octombrie 2014 si februarie 2016 si a fost finantat de Erasmus Plus. Multumim voluntarilor EVS: Jone Argintxona (Tara Bascilor), Luca Bini (Italia), Bruna Pelica (Portugalia), Nuno Dantas (Portugalia) și Giorgia Garbuio (Italia)!

Pe parcursul proiectului, voluntarii au invatat sa aplice tehnici de educatie neo-umanista si sa canalizeze energia copiilor in moduri productive. Ei au organizat activitati artistice, sportive, aventuri si multe altele. Doi dintre voluntari, Nuno si Georgia, au lucrat la gradinita din Bucuresti si au predat copiilor direct in limba lor materna, iar Luca, Bruna si Jone au lucrat in special la Izvorul Sperantei din Panatau, desi au fost momente când toata lumea a lucrat impreuna.

Vino si bucura-te de calatoria lor in imagini, alaturi de alti voluntari care au venit la AMURTEL Romania in acest an : Emanuel, Sibil, Karolina, Nourdine etc.

Screen Shot 2015-12-25 at 02.40.32