Portile Deschise la Familia AMURTEL

11.05.2017

Vă invităm în timpul mini-vacanţei de Rusalii, la Pănătău, în judeţul Buzău, să vizitaţi şi să cunoaşteti Familia noastră, AMURTEL. Este vorba despre un program de tip „Porţi Deschise”, care va avea loc in data de 3 iunie, ora 11.

Copiii şi întreaga echipă a Centrului de Plasament – Familia AMURTEL sunt foarte ocupaţi în aceste zile cu ultimele pregătiri şi repetiţii pentru un spectacol de teatru. Ei vor fi actorii, iar piesa va fi cadoul lor pentru dumneavoastră! Este o oportunitate deosebită pentru micuţii din Familia noastră AMURTEL de a se afla în centrul atenţiei şi de a se simţi, datorită aprecierii şi aplauzelor dumneavoastră, ca nişte adevărate vedete. Mai mult, va fi un privilegiu pentru noi să avem ca invitaţi de onoare, persoane atât de speciale, ca dumneavoastră. Veţi avea, astfel, şansa de a vedea şi de a aplauda copii minunaţi; studioşi, serioşi, muncitori, dar şi plini de creativitate şi entuziasm. Totodată, îi veţi cunoaşte şi pe cei care au atâta grijă de ei.

Scopul evenimentului este de a vă face cunoscută activitatea Centrului şi felul în care reuşim să schimbăm în bine vieţile copiilor cu care lucrăm!

Program:

11.00   Bine aţi venit
11.30   Deschidere
11.45   Prezentarea unei piese de teatru
12.30   Vizitarea Centrului
13.30   Bufet

Cum să ajung?

Aici găsiţi indicaţii pentru cine vine dinspre Bucureşti. Familia AMURTEL se află în judeţul Buzău, în apropriere de Pătârlagele (pe DN10 între Buzău şi Bucureşti).  Este la 144 km de Bucuresti şi la 100 km de Braşov. Pănătău este situat în apropiere de Vulcanii Noroioşi, de Mănăstirea Cârnu, de Complexul Rupestru Aluniş şi de Muzeul Chihlimbarului din Colţi. Vă invităm să vizitaţi, de asemenea, şi Grădina Bio AMURTEL. Dacă veţi dori să petreceţi mai multe zile, în aceste locuri superbe, vă puteţi caza la Pensiunea Valea Lupului. Vă sfătuim să vă grăbiţi să rezervaţi cazarea din timp!

Confirmare participare:

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment până cel târziu joi, 1 iunie 2017, la următoarele date de contact:
0744 565 252  – Didi Deshaies, Bucuresti
0754 457 311  – Mirela Bîrla, Panatau
sau prin e-mail.

The Old Man’s Daughter and the Old Lady’s Daughter from Didi Devapriya on Vimeo.