Play Day mai 2019

17.06.2019

 

Chiar dacă în noaptea dinaintea Play Day, a avut loc o furtună puternică, în mod miraculos – în dimineața următoare, norii s-au dispersat și soarele a ieșit la iveală chiar în clipa în care oaspeții au început să sosească! Prieteni din Italia, clubul Rotary, din Elveția, din București și comunitatea locală, toți ni s-au alăturat pentru o zi de joacă și distracție. Câțiva dintre tinerii care au crescut cu noi și sunt acum independenți au venit să se revadă între ei și cu îngrijitorii lor.

După masa de prânz, ne-am adunat la centrul de zi Fântâna Speranței (Fountain of Hope) pentru a discuta despre nevoile și visele actuale atât ale familiei AMURTEL, cât și ale centrului de zi.

Și nu ai aflat cea mai mare veste încă! Absolvenții familiei AMURTEL au decis să devină sponsori! Unul dintre momentele cele mai emoționante și de inspirație a fost atunci când Cristi, care a crescut în casa copiilor AMURT, a anunțat cu îndrăzneală că dorește să devină un sponsor lunar. Curând Ștefan, absolvent al familiei AMURTEL, care trăiește singur și lucrează în București, a anunțat că și el dorește să se alăture. Elena, care lucrează acum la o stațiune de schi din Elveția, s-a angajat să doneze pentru a cumpăra un covor nou în camera de zi din casă.

A fost o mare satisfacție să văd că doresc să ducă mai departe acest spirit și că își doresc să ofere aceleași experiențe pe care le-au avut ei și copiilor din noul grup.

Poți să contribui la bunăstarea copiilor Familiei AMURTEL oricând, prin intermediul unei donații. Poți dona direct prin butonul de mai jos.