Play Day la București!

11.09.2019

Toată lumea  din Familia AMURTEL e entuziasmată de următoarea zi Play Day de pe 28 septembrie în București! Copiii abia așteaptă să exploreze Capitala și să-și întâlnească prietenii.

Play Day este ocazia perfectă să ne bucurăm de toamnă, participând împreună cu copiii la jocuri, decoperiri și distracție. Este un moment grozav pentru a cunoaște personal copiii într-un mediu relaxat și informal. Vom organiza tot felul de jocuri interactive ca să ”spargem gheața”, să râdem, să fim creativi și să ne cunoaștem mai bine. Toate activitățile sunt potrivite pentru familii, deci sunt bineveniți și alți copii.

Iată cum se va desfășura ziua. Toți participanții se vor întâlni în Parcul Tineretului din București, pentru a începe o zi plină de distracție și zâmbete.

Click aici pentru harta interactivă.

Punct de întâlnire: intrarea în zona Parcul Lumea Copiilor.

10:00 Ne bucurăm de cunoștință!

11:00 Bine ați venit la Play Day! Să ne cunoaștem mai bine. Jocuri de socializare, cântece și activități.

11:30 Timpul pentru joacă! Vom testa toate jucăriile din parc, fie că e vorba de bărcuțe, mașinuțe sau trambuline.

12:30 Înapoi la Grădinița Răsărit, cartierul nostru general.

13:00 Mâncărică în burtică. Prânz vegetarian în curtea grădiniței.

14:30 Copiii merg la odihnă. „Eu cum pot să ajut?” Mirela și Didi îți vor prezenta planurile de viitor și cum te poți implica – sesiune pentru adulți în incinta grădiniței.

15:30 La revedere!

Donația minimă sugerată este de 65 RON/persoană sau 120 RON/familie (mama, tata, copiii) pentru a susține costurile de transport ale copiilor și personalului Familiei AMURTEL către București, și pentru prânzul colectiv pe care îl vom pregăti la Grădinița Răsărit.   Orice donație suplimentară va veni în sprijinul copiilor.

Confirmarea participării se face prin whatsapp sau SMS la +40744565252

Dăruiește-le bucurie copiilor! Participă la Play Day pe 28 septembrie!

Dacă dorești să contribui pentru a le asigura copiilor din Familia AMURTEL o locuință sigură, mese hrănitoare și ajutor pentru educație și dezvoltare, poți afla cum poți deveni sponsor prin intermediul butonului verde de mai jos. 

Doneaza