Video de orientare la granița Siret, filmat, montat și subtitrat de AMURTEL

Video de orientare la granița Siret, filmat, montat și subtitrat de AMURTEL

Eforturile de solidaritate și organizare de la granița Siret cu Ucraina fac posibil ajutorul oferit de voluntari, ONG-uri și autorități. În acest videoclip pe care noi cei de la AMURTEL l-am filmat, montat și subtitrat, sergentul Bogdan Popavich de la IGSU prezintă serviciile disponibile la granița Siret unde refugiații din Ucraina sunt primiți în România, acestea fiind desfășurate de IGSU în coordonare cu societatea civilă. Acest video este un instrument de orientare conceput atât pentru ucraineni, cât și pentru voluntari, atunci când ajung aici.

Întregul video poate fi urmărit aici.

AMURTEL oferă sprijin refugiațiilor, ONG-urilor și autorităților prezente la Siret

Noi, cei de la AMURTEL, ne dedicăm eforturile pentru a oferi ajutor imediat refugiaților, pentru a instrui alte organizații în răspunsul psihologic de urgență și, de asemenea, pentru a încuraja și sprijini autoritățile, astfel încât toată munca noastră să fie eficientă.

AMURTEL a creat site-ul www.siret.help pentru a facilita o bună comunicare și cooperare între serviciile oferite de toate ONG-urile prezente la graniță. Aici poți găsi care sunt organizațiile prezente, unde se află, ce fac și noutăți de la întâlnirile de coordonare. În plus, există resurse pentru refugiați și informații utile despre standardele umanitare de bază și specificul răspunsului la punctul de frontieră Siret pentru a ajuta toți voluntarii să lucreze bine în acest context.

Tu vrei să contribui la misiunea noastră de a le asigura copiilor refugiați din Ucraina și lucrătorilor de primă linie sprijinul de care au nevoie?