AMURTEL a organizat primul concurs de ciclism la Panatau

07.09.2015

Pe 5 septembrie, intr-o atmosfera festiva si plina de bucurie, copiii, adolescentii si tinerii din zona Panatau s-au adunat pentru a concura la primul lor concurs de ciclism!

Daniel Busuoic, un ciclist entuziast si voluntar al AMURTEL, a ajutat-o pe Larisa Bratucu, directorul Centrului de Zi „Izvorul Sperantei” sa organizeze evenimentul. Larisa a recrutat cativa tineri voluntari de la liceul din localitate care s-au implicat intru totul si au lucrat cot la cot cu voluntarii EVS la inregistrarea participantilor la concurs, organizarea ceremoniei premierii si distribuind apa concurentilor.

Inspirati de energia momentului, mai multi adulti au decis in ultima clipa sa se inscrie in competitie. La final a avut loc o ceremonie de premiere in care primarul din Panatau a dat medalii de aur, argint si bronz castigatorilor, in timp ce ceilalti participanti au primit diplome si dulciuri.

Concursul face parte din proiectul „Vreau sa fiu activ”, organizat de AMURTEL Romania si finantat de Consiliul Judetean Buzau si de Consiliul Local Panatau. Proiectul a fost initiat pentru a incuraja sportul in comunitatea rurala, si, intr-adevar, dupa cursa, multi copii si chiar adulti planuiau sa exerseze mai mult si sa se pregateasca pentru concursul de anul viitor. Iata inceputul unei noi traditii in sat!

Un video de la concurs:

videodidi