Licitație de artă și concert caritabil „ART from the HEART”

Artiști vizuali și muzicieni vor participa cu generozitate la Casa Mincu – Grădina OAR, pe 18 mai, începând cu ora 16:00, la prima ediție a evenimentului caritabil “ART from the HEART”, cu scopul de a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz de care depind cei 12 copii ai “Familiei AMURTEL”.

Înregistrează-te și ia-ți biletul de aici!

Asociația de Ajutor AMURTEL România oferă îngrijire copiilor precum G., care a venit acum 7 ani pentru protecție, împreună cu fratele său mai mare, după ce mama sa a ajuns la spital cu un picior rupt din cauza violenței domestice. Toți cei 12 copii au nevoie de siguranță, dragoste și speranță după ce au fost recut prin situații similare de neglijare sau abuz. Casa este situată în micul sat rural Pănătău, departe de supermarketuri, medici și alte servicii vitale pentru a menține copiii bine ingrijiti, așa încât o mașină adecvată este esențială pentru ei. În prezent, Dacia Logan a centrului se destramă, având nevoie de reparații constante pentru a continua să funcționeze.

„Împreună cu prietenii mei artiști plastici, oameni care generează frumusețe și emoții prin munca lor, încercăm să facem bine unor copii prin aceste donații. Copiii, frumusețea și binele merg mână în mână”, ne spune Răzvan Circă, curatorul expoziției ART from the HEART.

Conceptul evenimentului „ART from the HEART” este acela că arta hrănește sufletul și deschide inimile oamenilor dornici să ajute. Facem apel la prietenii familiei AMURTEL, iubitorii de artă și cultură, dar cu o inimă mare, pentru a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz în valoare de 10.000 euro. Participanții la eveniment vor pleca acasă cu o lucrare de artă semnată de un artist român consacrat, dar și cu împlinirea că au contribuit la o viață mai bună a celor 12 copii în nevoie.

Înregistrează-te și ia-ți biletul de aici!

Artiștii de colaje care își donează arta familiei AMURTEL și lucrările spre licitație: Cristiana Bucureci, Cristian Fierbințeanu, Alexandra Grigore, Cristina Gârleșteanu, Florentin Logigan, Ruxandra Nicolae, Livia Marinescu, Melinda Rus, Andrei Stan, și Teodora Vărzaru.

„Când sprijiniți Familia AMURTEL, susțineți o casă mică de copii, în stil comunitar. Familia AMURTEL din Pănătău, județul Buzău oferă un cămin iubitor, cald și vindecător copiilor ai căror părinți nu au putut să-i îngrijească. Deși nu este posibil să ștergem vreodată istoria dureroasă a unui copil, împreună putem rescrie viitorul său”, mărturisește Didi A. Devapriya, preşedinta AMURTEL România.

 

Programul serii:

16:00 – 16:30 – Primirea invitaților
16:30 – 17:00 – Prezentarea AMURTEL de Didi Deshaies
17:00 – 18:00 – Licitația de artă
18:00 – 19:00 – Moment muzical

EVENIMENT CARITABIL: „ART from the HEART”
DATA: 18 mai, ora 16.00-19.00
LOCAȚIE: Casa Mincu, Strada Pictor Arthur Verona 19, București 030167

PREȚUL BILETULUI: costul unui bilet la evenimentul caritabil este de 150 ron. Dar suma acoperă costurile organizării evenimentului precum catering, închiriere spațiu şi programul artistic, însă nu contribuie și la strângerea de fonduri pentru cumpărarea mașinii care face scopul evenimentului.

Înregistrează-te și ia-ți biletul de aici!