Oferă ajutor imediat victimelor cutremurului din Turcia

Poți oferi alinare psihologică imediată victimelor cutremurului devastator din Turcia, care a lăsat 300.000 de oameni confruntându-se cu traumele pierderii celor dragi și recuperându-se după trauma fizică și psihică de a fi prinși sub moloz și șocul de a-și pierde casele și bunurile.

AMURTEL România a mobilizat o echipă de răspuns rapid care pleacă în Turcia chiar în timp ce scriu asta. În acest weekend, Psihologul nostru de Urgență, Melinda, care a consolidat capacitatea specialiștilor din Ucraina de a face față stresului traumatic al războiului, va pregăti partenerii locali din Ministerul Turc al Sănătății UMKE în primul ajutor psihologic.

De asemenea, analizăm o conexiune cu o rețea de 450 de educatori în ecologie pentru o posibilă dezvoltare de proiecte pentru copii. Contribuția ta va permite pregătirea psihologică de prim-ajutor să demareze imediat și să sprijine echipa noastră în timp ce evaluăm cele mai urgente lacune în care putem avea cel mai mare impact. Vom trimite actualizări cu privire la această situație în dezvoltare rapidă, pe măsură ce lucrurile încep să devină mai clare.

Contribuie acum: https://donorbox.org/bring-immediate-relief-to-earthquake-victims-in-turkey