Darul vindecării și dezvoltarea talentului de Giving Tuesday 2019

Te invităm să te alături strângerii de fonduri AMURTEL cu ocazia Giving Tuesday pentru a le asigura copiilor din Familia AMURTEL terapiile de care au nevoie pentru a-și vindeca traumele suferite în trecut, dar și a le susține talentele prin artă și sport.

Andreea este pasionată de muzică și vrea să învețe să cânte la chitară, în timp ce Georgiana visează să fie designer de modă și-și petrece tot timpul liber citind și meșterind.
Nicu este chef-ul nostru în miniatură, care profită de orice ocazie de a testa rețete noi, iar Ion ar juca fotbal toată ziua!

Donația ta le va facilita accesul la asistență și terapii psihologice, dar și la o educație extracuriculară solidă, ambele esențiale pentru dezvoltarea lor intelectuală și spirituală. Suma necesară lunar pentru a acoperi aceste costuri pentru toți copiii este de 2500 de lei, ajungând astfel la un total anual de 30.000 de lei.
Contribuția ta asigură o viață fericită și împlinită pentru copiii din Familia AMURTEL, oferindu-le șansa de a se transforma în adulți echilibrați, capabili și sănătoși cu un viitor promițător înainte.

Alătură-te acestei experiențe unice a generozității colective donând prin intermediul butonului de mai jos pentru a contribui la viitorul copiilor din Familia AMURTEL! îți mulțumim!

Când este GivingTuesday?

3 Decembrie 2019: GivingTuesday este un eveniment anual care are loc în prima zi de marți după Ziua Recunoștinței, în majoritatea țărilor participante.

Ce este GivingTuesday?

GivingTuesday este o mișcare globală a generozității care dezlănțuie puterea oamenilor și a organizațiilor de a transforma comunitățile și lumea.
A fost creată în 2012 pornind de la o idee simplă: o zi care să încurajeze oamenii să facă bine. În cei șapte ani, ideea a devenit o mișcare globală care inspiră sute de milioane de oameni să dăruiască, să colaboreze și să sărbătorească generozitatea.
GivingTuesday are ca misiune construirea unei lumi în care puterea catalitică a generozității este esența societății pe care o construim împreună, promovând demnitatea, egalitatea de șanse și echitatea socială în întreaga lume.
Rețeaua globală GivingTuesday colaborează  pe tot parcursul anului pentru a innsufla generozitatea în lume, având ca misiune construirea unei lumi în care a fi generos este parte integrantă a vieții de zi cu zi.

Ce amploare are GivingTuesday?

Desfășurând activități în fiecare țară de pe glob, GivingTuesday este cea mai mare mișcare a generozității din toate timpurile.
Sunt peste 200 de inițiative GivingTuesday în Statele Unite și 60 de campanii în alte țări.
În doar șapte ani, mișcarea GivingTuesday a strâns mai mult de 1 miliard de dolari doar în Statele Unite.
Generozitatea este contagioasă. Când participi la Giving Tuesday, ești parte a unei mișcări globale pentru generozitate și îi poți inspira și pe alții să se alăture.