Fericirea este simplă

31.07.2019

La Familia AMURTEL, îi încurajăm pe cei care ne susțin să construiască legături cu copiii petrecând timp cu aceștia. Ne dorim ca  ei să învețe cum să-și găsească resuse de bucurie în aspectele non-materiale ale vieții.

Sponsorii și voluntarii Familiei AMURTEL înțeleg că, de cele mai multe ori, e nevoie de lucruri simple pentru a face un copil fericit – un mesaj de încurajare, activități creative, jocul de fotbal.  Vrem să le mulțumim celor care oferă timp, căldură sufletească și prietenie copiilor de la Pănătău.

Mihaela, unul dintre sponsorii noștri, a organizat un weekend surpriză pentru copiii mici ai Familiei AMURTEL. Alexandru, Gabi, Lorena și Georgiana, împreună cu Mihaela, au petrecut împreună câteva zile de poveste la ea acasă în Vălenii de Munte. De vineri până duminică, au vizitat orașul, au testat diverse feluri de înghețată, s-au distrat la piscină și au fost în parc cu bicicletele. După două zile, s-au întors acasă încărcați de povești și bucurie!

Jean, prietenul și sponsorul nostru francez, a venit la Pănătau să îi cunoască pe copii și să petreacă puțin timp împreună cu aceștia. Cu toții am mers într-o plimbare relaxantă pe munte. Jean se implică în strângerile de fonduri pe care le organizăm, făcând eforturi de a atrage și alți sponsori francezi pentru cauza copiilor din Familia AMURTEL.

Un alt sponsor a donat o colecție întreagă de cărți pentru copii. mare bucurie pentru mințile lor curioase! Mulțumim, Ovidiu RO!

Poți să le dăruiești plăceri simple și zâmbete copiilor participând la următorul eveniment Play Day pe 28 Septembrie.  Este o ocazie de a petrece timp de calitate cu copiii prin joacă și implicare în viața lor de fiecare zi.  

Dacă vrei să contribui la susținerea Familiei AMURTEL pentru a le asigura copiilor o casă sigură, o masă caldă și ajutor pentru educație și dezvoltare, folosește butonul verde.