Spectacol de interpretare a poveștilor terapeutice „Raze de lumină în timpul furtunii”

AMURTEL România are plăcerea să prezinte un spectacol de interpretare a poveștilor terapeutice „Raze de lumină în timpul furtunii” scrise de ucrainenii care au fost nevoiți să-și părăsească țara în urma războiului.

Limba
Poveștile vor fi narate în ucraineană cu subtitrare în română.

Data, ora și locul
Data: 19 iulie
Ora: 19:00
Locație: Sala de Festivități, Colegiul Național Mihai Viteazu, Bulevardul Pache Protopopescu 62

Înscriere aici

Ce se va întâmpla la spectacol?

Un grup de mame, profesori și psihologi ucraineni, condus de scriitoarea australiană Susan Perrow, au creat o colecție din propriile lor povești terapeutice pentru a putea să dea sens, speranță și lumină călătoriei lor personale și călătoriilor multor altor ucraineni.

Aceste povești vor fi interpretate artistic de actori români, nararea lor va fi în ucraineană și va exista subtitrare în română pentru a apropia românii și ucrainenii, conectându-i prin limbajele universale ale simbolismului și artei.

De ce poveștile terapeutice?

De mii de ani, metafora și povestea au atins imaginația și inima și au fost folosite pentru a transmite înțelepciune, vindecare și speranță. Toate culturile lumii au inventat povești pentru a ajuta oamenii să înțeleagă haosul în care suntem cufundați din momentul în care ne naștem.

✔️ Scopul creării poveștilor terapeutice astăzi este de a ajuta copiii și adulții să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în jurul lor: cum să acționeze în situații necunoscute sau să se adapteze la noile condiții de viață. Iar interpretarea lor în formatul unui spectacol de teatru este o modalitate artistică de a întruchipa ideea autorului pe scenă, de a lăsa amprenta în inimile și imaginația publicului și de a da noi semnificații.

Pentru cine este acest eveniment?

Acest eveniment este deschis tuturor și este conceput pentru a apropia ucrainenii și românii într-o atmosferă relaxată și plăcută.

Găsește timp pentru tine și familia ta să încetinești, să simți lumina din interiorul tău, să experimentezi lucruri noi și să cunoști noi prieteni.

Participanții la eveniment vor primi o colecție de povești terapeutice cu copii ale poveștilor în ambele limbi. Spectacolul este realizat de AMURTEL Romania în parteneriat cu Colegiul Național Mihai Viteazu, Asociația Micile Emoții Mari și finanțat de CARE-SERA-FONPC.

Înscriere aici