Sprijin pentru Centrul din Domnesti dupa incendiu

In 19 octombrie 2017, casa construita in Domnesti in 1990 de catre Asociatia de Ajutor Caritabil AMURT  cu scopul de a fi folosita ca centru rezidential de tip familial pentru zece copii si care a servit apoi intr-un program de integrare a tinerilor fara adapost, a luat foc. Acoperisul a suferit distrugeri masive si trebuie sa fie complet refacut. Inainte de incediu, au fost demarate lucrari de renovare, cu scopul de a transforma cladirea intr-un centru after-school pentru copiii defavorizati din comunitatea locala care prezinta risc de abandon scolar. In prezent, lucrarile au fost sistate din cauza incendiului.
amurt (1)

Din pacate, costurile pentru reconstructia acoperisului depasesc cu mult posibilitatea Asociatiei AMURT, cat si a noastra, dar trebuie sa gasim cat mai repede o solutie, deoarece ploile si zapezile care vor veni vor deteriora si mai mult cladirea.

Astfel, va adresam rugamintea, in limita posibilitatilor dvs., daca puteti sa ii ajutati pe colegii nostri de la AMURT cu donatii de materiale pentru a putea incepe refacerea acoperisului.

Donatiile dumneavoastra sunt vitale pentru ca aceasta cladire sa poata fi folosita si de acum inainte pentru ajutorarea comunitatii locale!

Pentru mai multe detalii, o puteti contacta pe Didi la nr. de telefon 0744565252 sau la adresa de e-mail didi@amurtel.ro