Dormitoare renovate, copii fericiți

Ultimele zile de primăvară au adus o bucurie uriașă copiilor din Familia AMURTEL!

Am fost cu toții foarte entuziasmați și recunoscători când am primit donația generoasă de materiale de la magazinul Leroy Merlin, dar și de la multe persoane din comunitatea noastră de susținători și prieteni. Astfel, am reușit să continuăm renovarea casei Familiei AMURTEL, care începuse în toamnă, cu schimbarea acoperișului. Mulțumim mult tuturor!

Muncitorii au terminat lucrările la dormitoarele băiețior cu doar câteva zile înainte de „Play Day”, iar copiii au avut ocazia să își primească oaspeții în camere proaspăt renovate, personalizate pe gustul lor. Iată rezultatele renovării!

Trei dormitoare au primit zugrăveli noi, parchet laminat , corpuri de iluminat, perdele și chiar o ușă nouă și un covor pentru unul dintre ele. Mai sunt încă multe lucruri de făcut – lambriul exterior de lemn este deteriorat în urma inundației cauzate de acoperișul vechi, dar, pas cu pas, vom continua împreună reparațiile casei pentru a putea oferi în continuare un cămin sigur și fericit pentru mult timp de-acum înainte.

Poți să contribui la continuarea renovărilor casei Familiei AMURTEL oricând, prin intermediul unei donații. Poți dona direct prin butonul de mai jos.