Doneaza

Puteti face o diferenta prin urmatoarele metode:

Mulțumim că ai decis să ai un impact asupra vieților copiilor de care avem grijă! Poți să ajuți un copil ca Ioana să aibă o cămin sigur, iubitor, în cadrul Familiei AMURTEL sau poți pune mâncare caldă pe mesele Izvorului Speranței. Poți îmbunătăți productivitatea fermei noastre organice și aduce mai multe legume proaspete și fructe copiilor noștri prin construirea unui noi fântâni. Poți de asemenea să sponsorizezi o excursie la mare, să îi ajuți pe copiii din Familia AMURTEL să trăiască experiențe de neuitat. Există multe moduri creative de a te implica și de a face o diferență!

Donatorii individuali ai Asociației AMURTEL România oferă o bază importantă de sustenabilitate pentru munca pe care o întreprindem. Proiectele noastre vă oferă satisfacția de a vedea banii Dvs folosiți în mod eficient și cu maximum de impact față de comunitate – 95% dintre donațiile primite mergi direct către proiectele noastre.

Suntem o echipă mică, devotată, cărora ne place să cultivăm relații personale cu sponsorii noștri. Alăturați-vă nouă în implementarea de programe holistice, ecologice de care să beneficieze copiii și părinții din România!

Informații pentru donații prin ordin de plată:

Titularul contului: Asociatia Ajutor AMURTEL Romania

Banca: Raiffeisen, Agenția București Mall

Adresa: Calea Vitan, Nr. 55-59, G12-Parter

IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486