Copiii s-au întors la Izvorul Speranței!

Luna aceasta, copiii s-au întors la Izvorul Speranței în număr mare, la fel ca și anul trecut! În acest an s-au înscris până acum 62 de copii, și sunt nerăbdători să înceapă programele împreună cu cei doi voluntari – Nuno din Portugalia și Jone din Spania – care au ajuns deja și vor conduce activitățile menite să îi ajute pe copii să-și ”îmblânzească” energiile în moduri productive.

Proiectul se numește ”Șoptind cailor sălbatici – folosirea educației holistice non-formale pentru a-i ajuta pe copii să capete un mai mare control de sine și pentru a le trezi empatia”. Va fi o provocare mare, dar și una plină de împliniri – ne așteaptă multe activități pe viitor – vom crea echipe sportive, vom participa la tabere de vară și ne vom stimula spiritul de voluntariat.

În prezent mai avem nevoie doar de câțiva sponsori stabili care să ajute Izvorul Speranței să susțină proiectul meselor calde gratuite pentru numărul tot mai are de copii (timp de câțiva ani am avut numai 22 de copii, așadar anul acesta numărul s-a triplat!). În continuare forurile locale nu pot oferi o finanțare stabilă, așadar depindem în totalitate de contribuțiile Dumneavoastră! Donațiile online se pot face ușor și rapid – se pot face setări astfel încât o mică sumă stabilă să fie dedusă automat din contul Dumneavoastră Paypal sau de pe cardul de credit.

Pentru mai puțin de 3 RON pe zi, puteți avea satisfacția că acești copii primesc sprijin pentru a ieși din cercul sărăciei. Izvorul Speranței ajută nu numai să ținem copiii în școală, dar le oferă și abilități de comunicare, participare activă, le sporește creativitatea și le consolidează stima de sine.

Acum poți să faci o diferență în viața acestor copii!

Click aici pentru a dona.