Concurs de ciclism „Vreau sa fiu activ” editia a III-a 2017, Panatau

Duminica, 3 septembrie 2017, a avut loc in comuna Panatau cea de-a treia editie a concursului de ciclism „Vreau sa fiu activ”, o initiativa a Asociatiei de Ajutor AMURTEL. Concursul a fost organziat in parteneriat cu Primaria Panatau si finantat de Consiliul Judetean Buzau, iar Pensiunea Valea Lupului a asigurat printr-o donatie, hidratarea participantilor.

Anul acesta concursul s-a bucurat de un numar de aproximativ 200 de participanti, dintre care 25 de voluntari inimosi veniti din partea Liceului Teoretic ”Radu Vladescu” Patarlagele si a Asociatiei AMURTEL, care s-au implicat in organziarea concursului sub indrumarea domnisoarei profesoare Marina Bratucu si a coordonatorului de voluntari din partea AMURTEL Romania, Andreea Visan.

La start s-au inscris 55 de concurenti cu varste cuprinse intre 7 si 50 de ani, insa concursul a fost insufletit si de particiaprea a 2 persoane foarte curajoase cu varste de peste 60 de ani. Competitia s-a desfaurat sub atenta supraveghere a Politiei, Jandarmeriei si Serviciului de Ambulanta Local, care i-au insotit pe concurentii impartiti in 6 categorii de varsta pe tot parcursul traseului. Siguranta bicicletelor folosite de concurenti a fost asigurata de domnul Daniel Busuioc, voluntar al Asociatiei AMURTEL.

Dupa o intrecere stransa, eforturile concurentilor au fost rasplatite de catre primarul comunei Panatau, Nicolae Stoica, si de catre coordonatorul de proiect Larisa Bratucu cu diplome de participare, locurile I, II si III fiind premiate cu medalii si trofee.

Scopul competitiei ajunse la cea de-a treia editie consecutiva este promovarea sportului si a miscarii in aer liber, iar organizatorii isi doresc sa atraga si in anii urmatori un numar tot mai mare de iubitori ai ciclismului. Toti cei care au luat parte la aceasta activitate s-au bucurat de o experienta inedita, au impartasit emotii, incurajari si au contribuit prin spiritul de echipa si prin energia pozitiva de care au dat dovada la buna desfasurare a evenimentului.
Album de poze:

Pentru mai multe poze – clicati aici. ​