Concurs de ciclism 2018

Cea de-a IV – a editie a concursului de ciclism „Vreau sa fiu activ”, o initiativa a Asociatiei de Ajutor AMURTEL a avut loc duminica, 14 octombrie 2018, in comuna Panatau. Concursul a fost organizat cu sprijinul Primariei Panatau si finantat de Consiliul Judetean Buzau.
Scopul competitiei ajunse la cea de-a treia editie consecutiva este promovarea sportului si a miscarii in aer liber, iar organizatorii isi doresc sa atraga si in anii urmatori un numar tot mai mare de iubitori ai ciclismului. Toti cei care au luat parte la aceasta activitate s-au bucurat de o experienta inedita, au impartasit emotii, incurajari si au contribuit prin spiritul de echipa si prin energia pozitiva de care au dat dovada la buna desfasurare a evenimentului.
Anul acesta concursul s-a bucurat de un numar de aproximativ 200 de participanti, dintre care 20 de voluntari inimosi, care au participat la buna desfasurare a concursului. Acestia au fost atat elevi ai Liceului Teoretic ”Radu Vladescu” Patarlagele, cat si cadre didactice ale Scolii Gimaziale Panatau. Multumim, in special, tinerelor voluntare ale asociatiei, prezente la mai toate evenimentele de anull acesta, Iasmina, Adelina, Ana si Dumitrita, precum si fotografilor Mari Gavrila si Elena Dinu.
La start s-au inscris 47 de concurenti cu varste cuprinse intre 7 si 50 de ani, insa concursul a fost insufletit si de participarea unei doamne foarte curajoase cu varst de peste 60 de ani. Competitia s-a desfaurat sub atenta supraveghere a Politiei, Jandarmeriei si a reprezentantilor Primariei Panatau, Dl. Primar Stoica Nicolae si Dl. Viceprimar Visan Dumitru, care i-au insotit pe concurentii impartiti in 7 categorii de varsta, pe tot parcursul traseului.
Eforturile concurentilor au fost rasplatite cu diplome de participare, locurile I, II si III fiind premiate cu medalii si trofee.