Centrul Morningstar

Una dintre specializările unice ale Asociației AMURTEL este aceea că se focusează pe dezvoltarea personală – atât a celor care își oferă serviciile, cât și a celor care le primesc. Noi credem că este esențial să învățăm cum să cultivăm perspective pozitive în ce privește obstacolele pe care le întâmpinăm în viață, dar și în ceea ce privește persoanele din viața noastră. Trebuie, de asemenea, să nutrim în mod constant iubirea, compasiunea și conexiunea specială pe care fiecare dintre noi le poartă înăuntru, astfel încât să ne împlinim potențialul maxim de fericire și sănătate.

ECHILIBRUL INTERIOR

Stresul și viteza la care se întâmplă totul în prezent determină necesitatea de a ne oferi nouă înșine momente simple de pace, frumusețe și armonie – deseori neglijate. Credem că, pentru a ne aduce aportul la echilibrul lumii, trebuie să ne preocupăm de asemenea și de propriul echilibru interior. A avea o conștiință ecologică include de asemenea și a fi conștienți de propria ecologie interioară și de a ne folosi de metode care sunt în armonie cu natura, pentru a-i restaura și menține echilibrul.

DESCRIEREA CENTRULUI HOLISTIC MORNINGSTAR

În iunie 2014, AMURTEL a deschis porțile Centrului Holistic Morningstar, într-un cartier liniștit din nordul Bucureștiului. Centrul este menit să ofere o oază de liniște pentru persoanele ocupate, în care să se relaxeze și să se revitalizeze prin tehnici clasice de sănătate naturală și bunăstare. Se țin în mod regulat cursuri de managementul stresului, Yoga, meditație, tai chi, qigong, cântat la tobe africane, cursuri de gătit vegetarian, programe de detoxifiere, masaj ayurvedic și cine caritabile vegetariene.

SPAȚIU PENTRU ÎNTÂLNIRI

Clădirea are o grădină, cu flori și plante medicinale, o sală de cursuri și o cameră de terapii și masaje. Spațiul este disponibil pentru închiriere pentru întâlniri și oferim servicii de catering vegetarian cu legume și fructe organice specifice sezonului, din grădina noastră. Oferim, de asemenea, și pachete speciale de Managementul Stresului către companii, care ajută angajații să fie mai relaxați și astfel mai productivi și mai fericiți la lucru.

Proiectul reprezintă o întreprindere socială și toate veniturile susțin serviciile de întrajutorare ale organizației. Voluntari cu experiență relevantă sunt bineveniți să susțină cursuri sau terapii, sau să ajute în ceainărie.