Alătură-te familiei AMURTEL pentru a 25-a aniversare !!

Copiii adoră zilele de naștere!

Copiii sunt foarte încântați și m-au rugat să vă invit să veniți alături de noi pentru o petrecere specială de ziua de naștere a Asociației, sâmbătă, 28 noiembrie! Așteaptă cu nerăbdare să-și facă noi prieteni din întreaga lume, precum și să se reconecteze cu cei pe care îi cunosc deja. Este o experiență cu adevărat uimitoare pentru ei să simtă atât de mult sprijin și dragoste venind spre ei din multe părți diferite ale globului. Prezența fiecăruia dintre voi care își ia timp să participe va fi foarte semnificativă pentru ei.

Pune-te pe hartă!

Deja harta se umple cu comunitatea noastră de susținători din programul nostru de adopție la distanță– puteți deveni unul dintre ei și vă puteți adăuga locația aici! Copiii sunt cu adevărat curioși să afle de unde sunt toți cei care vor sărbători alături de ei.

Made with Padlet

Unii dintre voi ați ajutat copiii încă de la început, i pentru prima dată despre Familia AMURTEL! Fiecare dintre voi are șansa de a contribui la viața copiilor și la povestea AMURTEL în felul sși este momentul perfect să sărbătorim asta!

Acum douăzeci și cinci de ani, în 1995, AMURTEL a deschis ușile unei case mari, nou construite, pentru primul grup de zece copii care a devenit parte a Familiei AMURTEL. Mai târziu, în 2001, alți zece copii mici s-au alăturat familiei. Suntem atât de mândri să vedem că acei copii sunt acum adulți independenți, mulți cu familii și copii! Unii dintre ei s-ar putea chiar să ni se alăture la acest eveniment!
Acum depinde de voi să vă asigurați că Familia AMURTEL poate continua această poveste de a oferi afecțiune și siguranță noului grup de doisprezece copii neglijați și abuzați care trăiesc acum la centru și pentru mulți alții care vor continua să aibă nevoie de siguranță și afectiune în următorii ani.

Petrecerea este online!

Deși ne-ar plăcea să vă avem alătrui de noi în Panatau pentru această sărbătoare, din motive evidente, nu va fi posibil anul acesta, așa că o vom face online, folosind Zoom.

Promitem că aceasta nu va fi conferința tipică Zoom. Știm că toată lumea s-a săturat să participe la întâlniri online obositoare. Acest eveniment va fi plin de  distracție, râsete și surprize pe care copiii le pregătesc doar pentru voi! Copiii chiar așteaptă cu nerăbdare să vă vadă acolo.

Alătură-te provocării noastre cu hârtia igienică!

Activați subtitrările în setările video! Am pregătit subtitrări în română, engleză și italiană!

După cum am spus, nu va fi un eveniment online obișnuit. Vom începe cu un videoclip pe care ne puteți ajuta să îl facem și mai impresionant. Ai nevoie de: o rolă de hârtie igienică, un telefon mobil și puțină imaginație. Aruncați o privire la tutorialul de mai sus. Asigurați-vă că filmați ținând telefonul pe orizontală în poziția „peisaj”. Trimiteți-ne prin e-mail videoclipul dvs. până joi, 26 noiembrie pentru a fi inclus în videoclipului final, care va avea premiera la eveniment.

Puteți trimite videoclipul pe adresa de email romania@amurtel.ro

Petrecerea va include un slideshow cu expresiile artistice ale copiilor despre ceea ce le place  cel mai mult la Familia AMURTEL, un nou videoclip despre casa Familiei AMURTEL și un moment deosebit în care copiii cântă La mulți ani și mănâncă tortul aniversar, pe care, desigur, îl așteaptă cu nerăbdare!

Întrucât nu ne-am dat seama cum să vă împărțim virtual tortul aniversar, vă vom trimite rețeta secretă a deliciosului tort aniversar vegan, după ce vă înscrieți!

Când va avea loc eveimentul și cum obțineți linkul?

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 11 am

Copiii speră să cunoască o mulțime de oameni din întreaga lume – așa că vă rugăm să ne ajutați să dăm sfoară-n țară și să vă invitați prietenii și familia să se înscrie la aniversare, pentru a face această experienţă cât mai interesantă pentru copiii de la centru!

Iată formularul de înscriere pentru a obține link-ul de zoom și rețeta de tort vegan:

Formular de înscriere la aniversare 25 ani AMURTEL

Atâtea motive de sărbătoare!

Este atât de ușor să lăsăm astfel de oportunități să treacă neobservate, dar să ne luăm ceva timp pentru a sărbători victoriile mari și mici ale Asociației, este unul dintre lucrurile care ne oferă inspirație și energie!

Copiii doresc să-și exprime recunoștința față de comunitatea lor de susținători, și este, de asemenea, este o șansă pentru nou-veniți de a vedea impactul pe care implicarea directă poate aduce asupra vieții lor.
Le puteți oferi copiilor posibilitatea de a crește cu dragostea și sprijinul de care au nevoie pentru a prospera în viață!
Vă așteptăm cu drag!