AMURTEL Romania – 20 de ani de activitate

14.09.2015

AMURTEL Romania – Aniversare 20 de ani!

Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania sarbatoreste a 20-a aniversare in Panatau, jud. Buzau!

In anul 1995, AMURTEL inaugura centrul de plasament de tip familial in frumosul oras montan Panatau din judetul Buzau, oferind astfel copiilor din sistemul de protectie o alternativa la centrele mari de stat. Abordarea noastra a fost de la inceput una calda, apropiata, primitoare, insufletita.

In Familia AMURTEL au crescut 18 copii, iar azi aproape jumatate din ei sunt tineri adulti, multi integrati cu succes in societate, intr-un mediu de lucru sau intr-o relatie pe termen lung, ducand o viata independenta si cu impliniri. Am devenit chiar bunici, acum ca una din tinerele noastre a nascut o fetita minunata!
Printre pr…oiectele sociale AMURTEL Romania se afla si „Izvorul Sperantei” un centru de zi pentru copiii din comunitatea rurala a judetului Buzau, Gradina Sociala Bio AMURTEL, Gradinita Rasarit din Bucuresti si Centrul de Dezvoltare Holistica Morningstar.

Echipa noastra se va reuni alaturi de copiii care au devenit adulti, de sponsorii nostri si impreuna cu prietenii din comunitatea locala!

Sarbatoarea noastra va avea loc la Pensiunea Valea Lupului unde vom servi o masa festiva pregatita cu ajutorul copiilor nostri.

Va invitam sa va alaturati familiei noastre vizitand locurile minunate din Panatau. Veti afla astfel despre provocarile si reusitele noastre, ii vom sarbatori impreuna pe tinerii nostri de succes si va vom impartasi lectiile invatate pe parcursul programului de integrare sociala.

Va rugam sa confirmati participarea prin telefon sau email pana pe 15 septembrie, la:
0745.019.611
didi@amurtel.ro

Pentru aceia care doresc sa ramana mai mut timp, sunt bineveniti sa viziteze gradina noastra si pot innopta la Pensiunea Valea Lupului.

Va asteptam cu drag!