AMURTEL lanseză Morningstar, centru holistic de dezvoltare

Proiect nou: Centrul Holistic Morningstar

AMURTEL coordonează în prezent o grădiniță, un centru de zi pentru copii dezavantajați, un centru de plasament și o gradină ecologică socială. Pe lângă acestea, AMURTEL lansează un nou proiect – Centrul Holistic de Dezvoltare Morningstar.

Activitățile diverse din sfera dezvoltare personală și terapie naturiste

Activitățile centrului sunt cât se poate
de diverse, din sfera wellness-ului și a sănătății. Astfel, Didi – președinta Amurtel – împreună cu colaboratori din țară sau străinătate, va coordona cursuri și terapii holistice, pentru copii și adulți. Vor avea loc cursuri de masaj, detoxfiere, lifestyle sănătos, yoga și meditație, dezvoltare personală. Cei interesați vor avea acces la terapii holistice – homeopatie, flori de Bach, Ayurveda. Vor fi invitați traineri și terapeuți importanți din străinătate, pentru a oferi cursuri sau pentru a specializa personalul centrului. Ne-am bucurat deja de prezența trainerului și psihoterapeutului australian expert în terapie Gestalt, Steve Vinay Gunther. Workshopul susținut de Steve în weekendul 10 – 11 mai a marcat inaugurarea noului centru.

O lungă istorie în educației holistice si dezvoltare personala

10300317_237672649757525_2452762551423934415_nAMURTEL are o lungă istorie în încurajarea unui stil de viață sănătos, a educației holistice și a dezvoltării personale. AMURTEL crede că cel mai bun ajutor este cel care dă posibilitatea oamenilor de a se dezvolta independent, pentru ca mai apoi aceștia să aibă puterea de a creea împreună o societate armonioasă. De aceea, asociația a pus întotdeauna accentual pe programele educaționale, pe proiectele ce generează o independență socio-economică și pe proiectele orientate către individ – parte fundamentală a societății. În linia umanitară pe care o urmează AMURTEL încă de la înființare, Centrul Morningstar integrează personal calificat din Liceul Tehnologic Special “Regina Maria” – școală profesională care pregătește nevăzători pentru diferite meserii. Se dorește astfel sprijinirea persoanelor defavorizate și integrarea lor într-un mediu de lucru care să le poată asigura independența socială și financiară.

Noul centru dorește să promoveze terapiile holistice, făcându-le astfel populare și accesibile într-un sistem de sănătate preponderant alopat. Pe lângă facilitarea accesului la aceste terapii, centrul Morningstar speră să genereze suport financiar pentru celelalte proiecte pe care le coordonează asociația AMURTEL.

Unde este Centrul Morningstar?

Sediul noului centru se află în cartierul Bucureștii Noi – unul dintre cele mai proaspete și îngrijite cartiere, situat la nordul Bucureștiului. În apropiere de Parcul Bazilescu – zonă verde, liniștită, cu aer curat – împrejurimile deja inspiră relaxare și evadare din stresul cotidian. Spațiul este modern, utilat pentru a putea susține diferite activități –cursuri, terapii, workshop-uri, seminare, ședințe, proiecții, colocvii. Mai multe detalii găsiți pe site-ul centrului, www.cursuri-morningstar.ro.

Vă invităm să vă preocupați de calitatea vieții și să găsiți inspirația pentru a face cele mai bune alegeri. Veniți alături de echipa Morningstar pe drumul spre o esențială stare de bine!