Rotary Club, alături de copiii din Familia AMURTEL în 2021

Rotary Club, alături de educația copiilor din Familia AMURTEL și de conectarea lor cu sponsorii

Anul 2021 este un an despre care putem spune multe, însă nu și că a fost un an al conectării. Iar această lipsă de conectare s-a tradus pentru noi toți într-o lipsă de motivație și entuziasm pentru lucruri noi. Însă, Rotary Club s-a asigurat că micuții din Familia AMURTEL beneficiază de resursele necesare pentru a trece peste această perioadă lin și cu bucuriile copilăriei.

Rotary Club i-a susținut pe copii cu rechizite noi în acest an școlar

Și în 2021, copiii Familiei AMURTEL au fost afectați de lungile perioade de școală online și lipsa interacțiunii cu colegii. Însă, odată cu reîntoarcerea lor la începutul anului școlar în sălile de clasă, copiii noștri s-au bucurat de ghiozdănele și rechizite noi, în valoare de 5000 RON, donate de Rotary. O astfel de susținere este cu adevărat un boost de motivație în această perioadă atât de dificilă pentru dezvoltarea lor.

 

 

Petrecere de Crăciun la București, susținută de Rotary Club

Pe 17 decembrie, cu sprijinul Rotary Club, copiii din Familia AMURTEL s-au întâlnit cu sposorii lor la Club Daimon, în București, unde au pus în scenă o piesă de teatru, au cântat și au simțit iubirea și susținerea oamenilor care îi sprijină.

Mulțumim, Rotary, pentru tot ajutorul acordat în acest an dificil! Ați reușit să aduceți căldură în inimile copiilor.