Sponsorizează un copil!

Cu toții ne gândim la copilărie ca la timpul din viața omului când cea mai mare grijă este când se termină joaca. Copilăria trebuie văzută ca un timp al iubirii, afecțiunii, un timp al descoperirilor și al inocenței. De aceste elemente este nevoie pentru ca un copil să crească în mod optim.

Geani* avea doar 5 ani când Protecția Copilului a trebuit să intervină și să îi ia pe el și pe fratele lui din situația periculoasă ce se formase în familia lor. Ambii părinți erau alcoolici, iar una din certurile lor a degenarat în așa măsură încât mama a ajuns pe patul de spital. La o vârstă așa fragedă, Geani a fost expus la violență, instabilitate și frică.

Îi poți oferi o casă sigură și iubitoare

Din păcate, povestea lui Geani nu este un caz unic, toți copiii care ajung în grija Familiei AMURTEL au supraviețuit situațiilor de neglijare, abuz, sau pierderi tragice ale celor dragi. Copiii aceștia au nevoie de o casă sigură plină de iubire. Vin din familii care au fost destrămate de alcool, abuz, violență, sărăcie extremă, analfabetism, probleme de sănătate mintală. În unele cazuri extreme unii frați nu au supraviețuit. La o vârstă așa fragedă, acești copii au trăit lucruri pe care noi doar putem să ni le imaginăm.

Când serviciile de Protecția Copilului intervin în cele din urmă și copiii sunt salvați din acele scenarii de groază, de cele mai multe ori frații sunt separați unii de alții și trimiși la instituții diferite. Geani și fratele lui ne-au spus de mai multe ori cât sunt de recunoscători să fie împreună. La Familia AMURTEL, poti să te asiguri că frații rămân împreună și că familiile biologice obțin tot suportul de care au nevoie, pentru ca în cele din urmă să poată reconstrui o relație potrivită cu copiii lor. În unele cazuri facilităm pentru copii procesul de adopție, în cazul în care familia lor nu poate face schimbări reale.

Când deveniți sponsor, ajutați un copil ca Geani să fie întâmpinat în casa noastră. Sprijinul dvs. însemnă că se va bucura de atenția deplină și iubirea  Mirelei, Luminitei și Vicăi, mica noastră echipă de îngrijitori principali. Va lua mese calde și hrănitoare gătite de Lily, va primi ajutorul foarte important al Marinei cu sarcinile școlare și acces regulat la terapie cu Ana pentru a-și susține călătoria către vindecare

Îl vei vedea pe Geani jucându-se în nisip, deschizându-și primele cadouri de Crăciun, bucurându-se de excursii la malul mării sau camping, învățând să meargă cu bicicletă. Îl poți sprijini să se alăture echipei de fotbal sau să învețe să cânte la un instrument. Puteți trimite mesaje sau videoclipuri de încurajare și Geani va crește știind că are pe cineva care crede în el și vrea să aibă succes.

Imaginați-vă mândria lui Geani, când știe că sunteți acolo în public când urcă pe scenă pentru a juca într-unul din spectacolele creative de teatru ale Familiei AMURTEL!

(this video has subtitles in English)

Poți fac o diferență reală!

La Familia AMURTEL, există copii, la fel ca Geani, care așteaptă pe cineva ca tine să intre în viața lor și să-i ajute să se simtă speciali. Din păcate, nu toți copiii se nasc în situații în care au sprijinul unei familii care crede în ei, care le vede potențialul și care nu renunță niciodată la ei. „Este nevoie de un sat” pentru a crește un copil. De aceea poți face diferența.

În cadrul programului lunar de „adopție la distanță” vei primi:

  • Un pachet de bun-venit care să te ajute să îți cunoști mai bine copilul;
  • Un newsletter regulat ce va conține ultimele noutăți despre viața copiilor și despre ce activități fac;
  • O invitație de a te alătura grupului de Facebook si Grupului de Whatsapp, dedicat exclusiv sponsorilor
  • O felicitare anuală cu poza copilului sponsorizat si un update despre progresul lor (poti alege varianata printata sau electronica)
  • Oportunitatea de a trimite cadouri de Sărbători împreună cu scrisorile tale su mici mesaje;
  • Invitatia de a vizita casa în timpul evenimentelor dedicate (fizice sau online)

Așteptăm cu nerăbdare să contruim o relație puternică pe termen lung și copiii așteaptă cu nerăbdare să primească ajutorul pe care îl poți oferi.

Începe să ajuți ciar acum un copil…cu o sponsorizare

Adopția la distanță înseamnă pur și simplu să setezi o donație recurentă lunară.

Puteți alege să vă configurați cadoul cu un card de credit, PayPal sau transfer bancar. Veți găsi toate aceste opțiuni în linkul de mai sus. În fiecare lună, veți primi o confirmare la efectuarea donației.

Odată ce ați configurat donația de sponsorizare, vă vom trimite apoi un contract de confidențialitate – acest lucru ajută la protejarea copiilor. Pur și simplu semnați acest contract și îl trimiteți înapoi. Vă vom trimite introducerea personalizată a copilului la domiciliu, cu fotografii și sugestii despre pașii următori în construirea relației voastre.

Suntem încântați că vă alăturați familiei. Dacă aveți întrebări, trimiteți-ne un e-mail!

* numele sunt schimbate pentru a proteja identitatea copiilor