Activitatea AMURTEL de la la granița Siret, relatată la Digi24

Digi24 relatează activitatea AMURTEL România de la granița Siret

Vineri, pe 18 martie, Didi și Melinda, psihologul nostru de urgență, au fost intervievate de Digi24, care a inclus ulterior un articol la știri despre sprijinul psihologic pe care AMURTEL îl oferă copiilor refugiați și, de asemenea, și voluntarilor astfel încât să poată elibera din stresul acumulat și servi mai bine refugiații,  datorită sprijinului financiar al CARE Franța și multor donatori individuali prin campaniile noastre de crowdfunding.

În plus, AMURTEL a creat site-ul www.siret.help pentru a facilita o bună comunicare și cooperare între serviciile oferite de toate ONG-urile prezente la graniță. Aici poți găsi care sunt organizațiile prezente, unde se află, ce fac și noutăți de la întâlnirile de coordonare. În plus, există resurse pentru refugiați și informații utile despre standardele umanitare de bază și specificul răspunsului la punctul de frontieră Siret pentru a ajuta toți voluntarii să lucreze bine în acest context.

Este foarte motivant să vezi atâta dragoste și cât de bine, eficient și uniți au răspuns românii și autoritățile la valul de refugiați care intră în țară. Tu vrei să contribui la misiunea noastră de a le asigura copiilor refugiați din Ucraina și voluntarilor suportul de care au nevoie?

Donează acum!

Întregul video poate fi urmărit aici.