Acord de confidențialitate

AMURTEL România își asumă obligația de a avea grijă de copiii aflați în grija noastră. Din moment ce vă alăturați nouă ca un partener sponsorizându-vă copilul, vă rugăm să participați la eforturile noastre de a asigura protecția drepturilor lor, în special a celor privind confidențialitatea. Copiii care sunt în grija noastră sunt mai vulnerabili prădătorilor, iar internetul reprezintă un mod de a fi expus la astfel de pericole. Ca sponsor, vom împărtăși cu tine informații personale despre copil și despre progresul lui, cât și poze. Te rugăm să înțelegi că în unele cazuri nu vom putea să îți dăm mai multe detalii din cauza responsabilităților aferente protecției copilului. Îți cerem de asemenea ajutorul în protecția drepturilor lor prin următoarele moduri:

 

  • Pozele în care copiii pot fi ușor identificați vor fi publicate doar în grupul nostru privat de Facebook pentru sponsori. Te rugăm să nu postezi aceste poze în social media sau oriunde în afara acestui grup- totuși, poți printa poze pentru tine. Te rugăm să nu le faci poze copiilor când vii în vizită, deși suntem fericiți să le facem poze și să ți le trimitem doar ție.

 

  • Informațiile pe care ți le transmitem despre copilul sponsorizat sunt strict confidențiale. Dacă ai ocazia să îți întâlnești copilul sau să corespondezi cu el, te rog să nu vorbești cu el despre detaliile personale pe care le știi datorită comunicării cu noi, care l-ar putea pune într-o situație stânjenitoare.

 

Am fi încântați să te invităm să vizitezi casa, însă vizitele trebuie planificate cu atenție din timp, coordonându-se cu alte activități- din acest motiv te rog să ții minte acest lucru când planifici o vizită. Organizăm evenimente anuale ”Open Day” pentru sponsori, la care vă încurajăm să participați! Avem o procedură specială pentru vizite pe care ți-o voi trimite să o citești atunci.

Am citit și sunt de acord cu acordul de confidențialitate pentru sponsori, întrucât sunt un sponsor regular al proiectului Familia AMURTEL.

Am citit și sunt de acord cu politica de securitate a datelor. Sunt de asemenea de acord ca adresa mea de email să fie adăugată listei newsletterului AMURTEL România și bazei de date a sponsorilor pentru a putea primi noutăți despre progresul copilului sponsorizat.

Numele prenume:

Facebook ID (daca vreti sa fiti adaugat la grupul privat pentru sponsori):

Adresa postal (pentru a primi felicitari etc):