Invitatia: A Treia Editie Concurs de Ciclism „Vreau sa fiu activ”

28.08.2017

Data evenimentului: Duminica 3 septembrie 2017, ora 9.00
Locatie: Panatau, jud. Buzau

A treia editie a Concursului de Ciclism „Vreau sa Fiu Activ” indeamna persoanele din zona rurala de Panatau sa fie mai implicate in practicarea sportului si sa adopte un stil de viata sanatos.

„Vreau sa Fiu Activ” – este o initativa a Asociatiei de Ajutor AMURTEL in parteneriat cu Primaria Panatau, finantata de Consiliul Judetean Buzau, care propune comunitatii locale activitati noi in aer liber, precum mersul pe bicicleta. AMURTEL doreste sa stimuleze persoanele din mediul rural sa faca mai multa miscare si sa practice un stil de viata sanatos. Anul trecut a fost o mare suces. Aici este un videoclip a evenimentului.

Panatau – localitate din zona rurala a judetului Buzau gazduieste pentru a trein a oara concursul de ciclism. Cursa se va desfasura exclusiv pe sosea, cu startul la intrarea in comuna Panatau si finish-ul in fata primariei (2km) pentru categoria de varsta pana la 10 ani si pe Dealul Bisericii pentru cei mai mari (4km).

Pe data de 3 septembrie, cu o zi inainte de concurs, in fata Primariei Panatau, Daniel Busuioc (un pasionat de ciclism si voluntar al Asociatiei AMURTEL) va sustine un atelier de verificare a tuturor bicicletelor participante.

Concursul este un eveniment unic in zona si se adreseaza tuturor celor cu varste intre 7 si 70 de ani, care vor sa participe si sa se distreze alaturi de voluntarii Asociatiei AMURTEL.

Inscrierile se fac incepand cu data de 28 august 2017 pana la 1 septembrie 2017, intre orele 08.00 – 14.00.

Persoana de contact:

Larisa Bratucu – Manager proiect, nr. de tel. 0741 781 912.
Asociatia de Ajutor AMURTEL se axeaza pe programe de protectie si de consolidare, de educare si de inspiratie pentru cei care sunt vulnerabili din cauza unor dezavantaje sociale si economice. Printre proiectele sociale AMURTEL Romania se afla Centrul de Plasament din Panatau (judetul Buzau) – „Familia AMURTEL”; „Izvorul Sperantei” un centru de zi pentru copiii din comunitatea rurala a judetului Buzau, Gradina Sociala Bio AMURTEL, Gradinita Rasarit din Bucuresti si Centrul de Dezvoltare Holistica Morningstar.