Ajutați-ne să îl aducem pe Moș Crăciun la 100 de copii nevoiași!

16.12.2016

După cum bine stiți, perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej de a ne dezvolta spiritul de empatie, amintindu-ne să dăruim, în special a celor copii a căror soartă le-a zâmbit mult mai puțin decât celorlalți.

În această perioadă, Asociația AMURTEL derulează campania SĂ-L ADUCEM PE MOȘ CRĂCIUN LA COPIII NEVOIAȘI, ce vizează strângerea de donații pentru:

  • 30 de copii din Centrul de zi Izvorul Speranței, comuna Panătău, județul Buzău. Centrul de zi le oferă copiilor nevoiași mese calde, sprijin cu temele, activități extracurriculare și îi încurajează să-și finalizeze studiile și să evadeze astfel din cercul sărăciei.
  • 13 copiii de la Centrul de Plasament Familia AMURTEL, comuna Pănătău, județul Buzău. Familia AMURTEL oferă un mediu iubitor, cald, creativ şi vindecător copiilor care nu pot fi îngrijiți de propriii părinți.
  • 57 de copii care provin din familii fără posibilăți financiare din comunitatea Dârvari, județul Ilfov.

Cu ajutorul dumneavoastră, ne dorim ca în această perioadă să colectăm cadouri pentru o sută de copilași cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, aflați în situație de sărăcie sau excluziune socială.

Puteți  aduce o rază de soare în sufletul  lor, contribuind cu diferite materiale didactice și  artistice (cărți, set cu plastilină colorată, set creioane colorate, acuarele, pensule, bloc de desen, cărți de colorat, cărți cu activități), jucării de pluș sau orice tip de jucărie pe care o considerați potrivită atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel, hăinuțe și dulciuri.

Ce trebuie să faceți?

Dacă doriți să implicați în această campanie, puteți face donații până la data de 20.12.2016. Donațiile trebuie să ajungă la sediul nostru din strada Almaș, nr. 16, sector 1 (Centrul Morningstar), lângă Parc Bazilescu, sau la Grădinița Răsărit, str. Foișorului, nr. 121, sector 3 (lângă Mall Vitan). Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon 0744 565 252 sau prin e-mail.

Alături de voi, reușim să definim cuvântul “speranță” și să conturăm bucuria în ochii unor copii de Sfintele Sărbători!