Fii Voluntar!

Asociația AMURTEL a fost fondată de femei voluntare activiste, și voluntariatul rămâne o parte importantă a structurii și misiunii sale. Încurajarea cetățeniei active, participării și spiritului comunitar constituie principii importante ale muncii noastre, așadar implicăm și găzduim în proiectele noastre atât voluntari locali, cât și internaționali.

Voluntariatul este o oportunitate minunată de a descoperi noi talente și de a experimenta cu diferite profesii. Noi considerăm voluntariatul ca fiind o formă de expresie creativă. Atunci când nu suntem remunerați pentru munca noastră, tindem să facem acele lucruri care ne oferă bucurie autentică și satisfacție. Într-adevăr, contribuind la fericirea și bunăstarea celorlalți făcând ceva ce ne place reprezintă o răsplată minunată și ne conduce către a ne împlini adevăratul potențial uman. Fie că predau lecții despre artă copiilor dintr-o comunitate rurală dezavantajată, fie că ajută să culeagă legume la ferma organică ce hrănește copiii de la Familia AMURTEL, fie că împărtășesc din abilitățile lor terapeutice la centrul holistic, voluntarii noștri contribuie în feluri unice la viețile celor pe care îi sprijinim. Acceptăm voluntari cu o mare varietate de abilități, talente și interese. Cei care au abilități creative, artistice sau sportive se pot alătura proiectelor noastre educaționale, iar cei interesați de ecologie, permacultură sau grădinărit organic pot lucra la fermă. De asemenea, acceptăm voluntari cu experiență specializată în terapii naturale de sănătate, ce pot lucra ca traineri sau specialiști-oaspeți la centru nostru holistic.

Alăturați-vă nouă!

 

Voluntariatul la AMURTEL este o oportunitate minunată de a descoperi noi talente și de a experimenta cu diferite profesii.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Posturi disponibile *
European Voluntary ServiceAsistent de limbi străine în grădinițăOrganizator evenimente specialeAsistent la centrul de after-schoolMuncitor la grădina organică

Upload formular completat*


captcha

Blogul voluntarilor

Vezi toate articolele