Sponsorizează un copil!

Așa cum probabil ești de acord, copilăria ar trebui să reprezinte o perioadă magică a iubirii, explorării, inocenței și a speranței…

Imaginează-ți un copil, să il denumim Ioana. Ea are numai 4 ani și locuiește într-un sat. Are 4 frați, iar sora ei mai mare, Eva, scrijelește bucăți uscate de mămăligă ce a fost gătită acum câteva zile pentru a o hrăni.

Polenta-potCasa în care trăiește nu are apă caldă, iar Ioana nu a mai facut o baie de câteva săptămâni. Mușcăturile de purici și păduchi îi provoacă mâncărimi pe pielea murdară. Nu și-a mai văzut părinții de ceva timp. Ultima oară când aceștia au venit acasă, locul era invadat de mirosul puternic de alcool, țipetele înfricoșătoare, loviturile pumnilor, zgomotele făcute de farfuriile, lămpile și ale altor obiecte aruncate peste tot. Ioana și frații săi au incercat să se ascundă, răvășiți de frică. Ioana a început să țipe și să plângă, fapt ce l-a înfuriat și mai tare pe tatăl ei, care a apucat-o de umeri, strigând furios.

Poți asigura un cămin sigur și iubitor

Deși acesta este un scenariu pe care l-am imaginat – toate elementele reflectă poveștile reale ale copiilor pe care i-am întâlnit și cu care am vorbit când au ajuns la Familia AMURTEL din serviciile de protecție a copilului. Știm că ei au nevoie de o casă iubitoare, sigură. Ei provin din familii devastate de abuzul de alcool, violență, sărăcie extremă, neglijență, analfabetism și boli mintale, combinate în diverse feluri. În unele cazuri, frații lor nu au supraviețuit. La o vârstă atât de fragedă, ei au experimentat situații de neimaginat pentru noi. În momentul în care departamentul protecției copilului intervine, copiii sunt luați din aceste situații de coșmar, separați adesea de frații lor și trimiși la diferite instituții sau case sociale.

Tu poți face o diferență pentru un copil ca Ioana. Devenind sponsor, tu poți fi unul dintre cei care ajută un copil special să crească în siguranță, bucurie și dragoste împreună cu noi. Sunt atât de mulți copii ca Ioana care sunt în așteptarea unei astfel de oportunități, dar realitatea este că în acest moment nu avem destui sponsori pentru a avea grijă de mai mulți copii.

Imaginează-ți bucuria pe care ai putea să o aduci Ioanei, dacă aceasta ar fi reunită cu frații și surorile ei, putând să locuiască împreună.

Cu ajutorul donației tale, un copil ca Ioana ar putea beneficia de atenția completă a Mirelei, Luminiței și Irinei, mica noastră echipă care are grijă de copii. Ea ar fi asistată de Violeta și Corina, ajutoarele noastre sociale. Lily i-ar găti mese sănătoase iar Marina ar ajuta-o la teme și la accesul constant la terapie pentru a o ajuta să se vindece.

În timp ce Ioana are șansa de a-și explora talentele, tu ai putea să o ajuți să participe la cursuri de muzică sau să urmeze cursuri de karate! Ai putea să-i trimiți scrisori încurajatoare, iar Ioana ar crește știind că există cineva care are încredere în ea și își dorește ca ea să reușească. Ne-am asigura că te vom ține la curent cu tot ceea ce face ea.

Doar imaginează-ți mândria Ioanei, când ar urca pe scenă pentru a juca în piesele de teatru ale Familiei AMURTEL și ar ști că tu ești unul dintre spectatori!

Poți face o diferență!

În Familia AMURTEL sunt copii exact ca Ioana, care așteaptă ca cineva să apară în viețile lor și să-i ajute să se simtă speciali. Din păcate, nu toți copiii primesc sprijinul unei familii care crede in ei,  vede potențialul lor și nu îi abandonează niciodată. Tu poți face diferența.

 Ca sponsor, vei primi:

  • Un pachet informativ de bun venit, prin care vei cunoaște copilul pe care îl sponsorizezi.
  • Știrile lunare ale Asociației AMURTEL pentru sponsori- pentru a te ține la curent cu ultimele progrese ale copiilor
  • O invitație de a te alătura celorlalți sponsori în grupul privat de Facebook- aici vom distribui poze, filmulețe
  • De sărbători vei primi o poză recentă a copilului pe care îl sponsorizezi, cât și noutăți despre el (la alegere, in format fizic sau digital).
  • Oportunitatea de a trimite cadouri și mesaje celor mici.
  • Toți sponsorii sunt invitați să viziteze casa în timpul evenimentelor speciale- precum faimoasa noastră Vânătoare de Ouă de Paști.

Suntem nerăbdători să construim o relație puternică cu tine în anii ce urmează! Copiii sunt de asemenea nerăbdători să le oferi ajutor.

Ajută un copil acum… printr-o donație!

Este simplu să sponsorizezi lunar cu o donatia online folosind orice card de credit sau de debit.  Sau poti sa creazi o plata recurenta prin OP:

Informație pentru donați prin ordin de plata:

Titularul contului: Asociatia Ajutor AMURTEL Romania

Banca: Raiffeisen, Agenția București Mall

IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486

Suntem încântați că ai decis să te alături familiei noastre! Dacă ai întrebări, te rog să-mi trimiți un email.